Language select

 

Wie zijn wij - ProQare Wie zijn wij - ProQare Wie zijn wij - ProQare Wij zijn wij - ProQare Wie zijn wij - ProQare

Wie zijn wij

ProQare Packaging staat voor Procurement, Quality en Care. Wij ‘ontzorgen’ onze klanten volledig op het gebied van wereldwijde inkoop, logistiek en kwaliteit. Waarin onderscheiden wij ons? Een betrouwbaar netwerk van professionele verpakkingsproducenten in de food en non-food sector, gecombineerd met jarenlange ervaring in Global Sourcing/Procurement. Tevens bieden wij volledige openheid en transparantie inzake prijs, product, voorwaarden en leverancier/producent.

Met ons wereldwijde netwerk, ervaring en persoonlijke aanwezigheid van ons professionele team in zowel Europa als het Verre Oosten, begeleiden we onze klanten rechtstreeks naar de juiste bron. We doen dit als onafhankelijke partner, volledig transparant en zonder tussenkomst van handelaren/brokers. In combinatie met een duidelijk en no-nonsense verdienmodel, garandeert ProQare Packaging een maximaal rendement op uw inkoop en optimale kwaliteitsbeheersing. Daarnaast krijgt u volledig inzicht, overzicht en controle binnen uw gehele waardeketen. Uiteraard; no cure, no pay!

ProQare Packaging richt zich met name op klanten in food en non-food sectoren als luchtvaart, retail en cash & carry stores. Wij zijn gespecialiseerd in productgroepen als porselein, stainless steel bestekken, kartonverpakkingen, papier, plastic disposables en rotables, folies, milieuvriendelijke verpakkingen, textiel, glaswerk, cups, etc.

 


Maarten Halma

Een sterke en betrouwbare ondernemer met de drive om elke uitdaging om te buigen tot een succes. Met zijn jarenlange, wereldwijde ervaring in de verpakkingsbranche en retail-business, ziet hij de kansen en zoekt hij altijd naar de meest geschikte oplossing. Hij is wilskrachtig en denkt in mogelijkheden, niet in beperkingen. Door zijn energieke voorkomen is Maarten een absolute “inspirator” en “motivator” voor zijn omgeving. Een professional die altijd het beste en maximaal haalbare voor zijn klanten nastreeft.

m.halma@proqare.com

 

Marco Romeyn

De afgelopen 25 jaar was Marco Romeyn eindverantwoordelijk voor inkoop en supply chain binnen diverse internationale organisaties in de food branche, waarvoor hij zowel food als packaging heeft ingekocht. Marco’s ruime ervaring en zijn opgebouwde netwerk van nationale en internationale leveranciers is een waardevolle aanvulling op het reeds bestaande netwerk van ProQare Packaging. Altijd positief, een doorzetter, en om-denkend in mogelijkheden; dit zijn karaktereigenschappen die Marco’s persoonlijkheid kenmerken. Marco’s passie voor food & packaging, in combinatie met zijn scherpe blik op inkoop, zorgt voor de meest prachtige verpakkingen met een continue scherpe prijsstelling voor onze klanten.

m.romeyn@proqare.com

 

Lilian te Poel

Lilian is in haar functie als Management Assistent dé spin in het web binnen ProQare Packaging. Ze is kritisch, pro-actief, organisatorisch sterk en is van alle markten thuis. Daarnaast is zij zorgzaam, sociaal en ondersteunend naar haar omgeving. Lilian verzorgt alle werkzaamheden “achter de schermen”. Zij zorgt voor de juiste voorbereiding van verschillende projecten en maakt het backoffice hiermee tot een belangrijke schakel. Passie voor haar vak en jarenlange ervaring maken Lilian een waardevolle aanwinst binnen het team.

l.tepoel@proqare.com

Mirjam Hulleman

Binnen het team van ProQare Packaging is Mirjam verantwoordelijk voor de commerciële binnendienst. Proactief onderhoudt zij het contact met onze klanten en leveranciers ten aanzien van productspecificaties, kwaliteit, orders, planningen, productie en leveringen. Door haar jarenlange ervaring, open communicatie en directe opvolging kunt u volledig vertrouwen op haar support, zoals u die alleen van ProQare Packaging gewend bent. Mirjam is enthousiast, meedenkend en secuur. Haar optimisme werkt in uw voordeel, zij denkt in mogelijkheden en laat zich graag uitdagen om voor u de meest ideale oplossing te creëren.

m.hulleman@proqare.com

 

Marjolijn Dibbits

Door haar brede en grote ervaring in de verpakkingsbranche, is Marjolijn een “kennisbank” van verpakkingen. Met al haar productkennis en haar grote netwerk is zij een belangrijke schakel binnen ProQare Packaging, én voor haar klanten. Altijd op zoek naar nieuwe concepten en ontwikkelingen, en de combinatie van de beste prijs, kwaliteit en levertijden voor onze klant. Betrokkenheid, klantvriendelijkheid en het meedenken met de klant, dat typeert Marjolijn; “meedenken in mogelijkheden, nooit in beperkingen” is haar motto. Haar creatieve geest levert in deze mogelijkheden de meest verrassende maatwerk oplossingen voor de klant.

m.dibbits@proqare.com

Morena van Krevel

Morena is de kwaliteits-specialiste binnen ProQare Packaging. Zij is een belangrijke schakel binnen de organisatie, en staat in contact met klanten en producties met betrekking tot al uw kwaliteitsvraagstukken. Zij is verantwoordelijk voor de continue bewaking en verbetering van het kwaliteitsmanagementsysteem. Morena ondersteunt een team van specialisten en werkt nauw met hen samen op het vlak van data-analyse en probleemoplossing. Met haar jarenlange ervaring in de verpakkingswereld op diverse vakgebieden, heeft Morena een zeer brede kennis opgebouwd. Deze brede kennis maakt haar zeer waardevol als kwaliteitsmedewerker. Als persoon is Morena betrouwbaar, betrokken en zeer nauwkeurig; recht door zee en recht uit het hart.

m.vankrevel@proqare.com

 

 

Marcel Kamps

Marcel is onze Finance Manager. Met jarenlange ervaring zowel op het gebied van administratieve gegevensverwerking als op het gebied van beantwoording financiële vraagstukken, is Marcel onze financiële specialist. Marcel is al 9 jaar werkzaam in de wereld van de verpakkingen, en zet zijn ervaring samen met de directie in op de financiële doelen van ProQare Packaging. Marcel is een echte teamplayer, nauwkeurig en betrouwbaar. Dit zijn typerende karaktereigenschappen van Marcel die hem sieren, en onmisbaar maken in ons team.

m.kamps@proqare.com

Dian van Altena

Een gedreven commerciële inkoper met passie voor verpakkingen. Met als achtergrond een opleiding in International Business, is Dian in staat om bruggen te slaan tussen culturen en de samenwerking & partnerships op te zoeken. Ook volgt ze prijsontwikkelingen en trends in markt wereldwijd om hier adequaat op in te spelen. Dian is gedreven, doortastend en volhardend met brede kennis van diverse verpakkingen materialen. Door deze kwaliteiten kan ProQare Packaging haar klanten een full service concept verpakkingen aanbieden.

d.vanaltena@proqare.com

 

Michel Nolten

Michel is onze Flexible Film Specialist. Met ruim 12 jaar inkoopervaring bij internationale productiebedrijven voor food en non-food artikelen, en specialisatie op gebied van de flexibele folies (flowpack, dieptrek, topseal en biologische folies), kunt u bij Michel terecht met al uw vraagstukken op het gebied van verpakkingsfolie. Ook coördineert Michel binnen ProQare Packaging alle processen m.b.t. het nieuwe biodegradable verpakkingsmateriaal Olifantsgras. Michel is gedreven specialist, met een grote vakkennis. Meedenkend met en voor zijn klanten, wat hem een open en eerlijke gesprekspartner maakt.

m.nolten@proqare.com

Kim Richardson

Een ervaren Account- en Salesmanager met ruim 12 jaar ervaring in de verpakkingsindustrie. Met haar brede kennis van verpakkingen en verwerkingsprocessen, en specialisatie in de Catering, Food & Beverage, FMCG (Fast Moving Consumer Goods), Retail, Convenience en Business Development, is Kim thuis op alle markten binnen de verpakkingsbranche. Haar enthousiaste en optimistische persoonlijkheid, in combinatie met haar open en eerlijke manier van communiceren, maakt Kim tot een fijne collega en betrokken contactpersoon voor haar relaties.

k.richardson@proqare.com

 

 

 

Wuxi, China


 

Annie Yang

Annie is Chief Representative van ProQare Asia, ons kantoor in Wuxi (China). Annie werkt al jaren met de import- en export procedures, en is bekend met alle ins & outs van deze internationale processen. Zij heeft een zeer ruime ervaring met het werken met buitenlandse bedrijven, evenals met de sourcing, tracking en quality control in China. Met meer dan 10 jaar inkoopervaring op het gebied van de disposable branche van papier-, plastic, hout, bamboe, aluminium, tin, servetten, is Annie van grote toegevoegde waarde voor ons Asia team. Verder onderhoudt Annie de goede contacten met de huidige en potentiele leveranciers, en slaagt er altijd in om de meest geschikte leveranciers voor onze klanten te sourcen.

a.yang@proqare.com

Louis Ji

In zijn rol als General Representative, heeft Louis een sleutelrol binnen ons kantoor in Wuxi, met betrekking tot alle New Business. Louis heeft veel ervaring op het gebied van auditing van nieuwe fabrieken en productieprocessen. Na een jarenlange studie aan de Chinese universiteit, met "Packaging Engineering" als zijn hoofdvak, heeft Louis een brede vakkennis op gebied van Packaging. Na afronding van deze studie, samen met de jarenlange werkervaring, is Louis bekend met veel verschillende verpakkingsproducten, vooral voor herbruikbare producten en luxe verpakkingen. Louis focust zich binnen de organisatie, naast de New Business, ook op op sourcing en kwaliteitscontrole. Met zijn uitgebreide kennis heeft Louis altijd de juiste suggesties en connecties voor perfecte potentiële leveranciers.

l.ji@proqare.com